Recensies

Recensies Remedial Teaching Praktijk Een Stap Vooruit, Zevenbergen

Ik zit voor begrijpend lezen en rekenen bij Maartje.
Je legt alles heel goed uit.

De lessen die we nu op school krijgen en ook de cito toets, gaan veel sneller dan eerst. Dat komt omdat ik vragen krijg over dingen die wij al samen hebben geoefend. Daardoor snap ik het nu beter.
Bij begrijpend lezen snap ik nu ook beter wat ze met de vragen bedoelen. Nu vind ik begrijpend lezen ook iets leuker.
Ik vind het leuk om naar Maartje toe te gaan, want we kunnen lekker kletsen en werken tegelijk. En op school is dat minder. Bij Maartje is het leuker.

Hala, Zevenbergen


In groep 7 hebben wij in overleg met de leerkracht van onze zoon Sebastiaan de hulp ingeroepen van Maartje Kersbergen van RT-praktijk Een Stap Vooruit, als buitenschoolse Remedial Teacher. Reden hiervoor was dat Sebastiaan op school buiten de boot viel voor extra hulp, maar hij deze hulp wel kon gebruiken om het niveau te halen wat hij heeft. Zijn schoolrapporten waren altijd erg goed, maar op de CITO’s kon hij nog wel een eens uitglijer maken, vooral op begrijpend lezen en daarmee logischerwijs ook op de redactiesommen.
Sebastiaan heeft ADHD. Bijzonder genoeg kan hij zich wel concentreren, niet te lang, maar hij kan het wel. Wat hem met zijn ADHD erg in de weg zit, is dat hij alles erg letterlijk neemt. Ten tijde van de start bij Maartje was ook zijn woordenschat niet bijzonder groot. Maartje heeft bij de intake erg goed geluisterd naar onze hulpvraag en ook meteen de juiste tools ingezet om Sebastiaan te helpen.
De klik tussen Sebastiaan en Maartje was uitstekend, want nooit maakte Sebastiaan zijn huiswerk zo vlijtig, als het maar het huiswerk van Maartje was …! Maartje heeft Sebastiaan op dusdanige wijze geholpen dat zijn CITO-scores omhoog gingen, maar ook dat het zelfvertrouwen van Sebastiaan groeide. Zijn woordenschat is enorm toegenomen. Waar hij begin groep 7 nog op een MAVO-niveau zat, kan hij anderhalf jaar later de middelbare school met een gerust hart starten in de brugklas van de HAVO.
Voor ons was de inzet van Maartje dus een hele goede keuze. Wanneer onze zoon tijdens de brugklas nog extra hulp nodig blijkt te hebben, dan zullen wij hier zeker Maartje weer voor benaderen!

Johan en Miryam van der Stee, Zevenbergen


Wat Maartje voor elkaar heeft gekregen is met geen pen te beschrijven. Dit hadden we zoooo gehoopt maar niet durven dromen en Maartje heeft het voor elkaar gekregen in een paar maanden tijd!
Onze dochter is heel verlegen en onzeker en de laatste jaren gingen mede hierdoor helaas haar schoolresultaten achteruit. Haar huidige leerkracht en ook wij als ouders zagen dat er veel meer in zat dan er de laatste jaren uit kwam. We zijn op zoek gegaan naar iemand die onze dochter een “boost” kon geven om met meer zelfvertrouwen haar schoolwerk te doen. We zijn in overleg met school met Maartje aan de slag gegaan. De eerste keer al kwam mijn dochter zichtbaar blij en opgelucht thuis en het huiswerk wat ze mee kreeg deed ze altijd heel ijverig. Al na een paar keer zagen we vooruitgang en zagen we haar zelfvertrouwen groeien en haar cijfers om hoog gaan! Ze is niveau van kader/TL naar HAVO advies gegaan en nog belangrijker ze gaat nu met veel plezier naar school en haalt prachtige cijfers. Lieve Maartje, jij hebt echt het verschil gemaakt! Dank je wel!!

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Ouders, Zevenbergen


Op eigen initiatief hebben we Maartje benaderd waar onze dochter recent haar bijles-traject heeft afgerond. Mede door de inzet van Maartje heeft onze dochter het niveau/school kunnen kiezen die ze zo graag wilde.
Maartje was voor zowel ons als onze dochter erg toegankelijk en helder in communicatie.
Maartje werkt in een ongedwongen sfeer; onze dochter voelde zich erg op haar gemak.
Daarnaast zocht ze ook pro-actief het contact op met de leerkrachten.

Anita en Wietse van de Vegte, Fijnaart


Onze zoon Nick kan over het algemeen goed meekomen op school, echter als het op rekenen aan komt dan had hij daar nogal wat moeite mee.
Via via hoorden we positieve verhalen over RT van Maartje, zodoende een afspraak gemaakt en heldere afspraken met haar gemaakt over de te behalen doelen.
Nick is van begin af aan graag naar de bijles gegaan, ook heel fijn was dat dit in samenspraak met Maartje en de leerkracht onder schooltijd geregeld kon worden.
Zijn resultaten zijn zienderogen vooruit gegaan en, zijn dusdanig dat Nick naar de school kan waar hij zo graag naar toe wil. Ook voor ons als ouders een hele opluchting.
Ook het contact met Maartje is zowel door ons als door Nick als heel prettig ervaren, wij zijn in ieder geval blij dat we voor deze manier van bijles bij Maartje gekozen hebben.

John en Chantal, Zevenbergen


Omdat onze dochter niet zo sterk was in rekenen zijn wij hulp voor haar gaan zoeken.
Al snel kwamen wij terecht bij Maartje. Andere kinderen op school hadden ook bijles van haar en iedereen die wij erover spraken was heel positief over de aanpak en resultaten.
Na een helder en prettig intakegesprek kon onze dochter bij Maartje aan de slag.
In een vrij korte periode merkten wij dat onze dochter stappen maakte; haar toetsen maakte ze beter en haar zelfvertrouwen groeide.
Zowel onze dochter als wij zijn erg tevreden met en over Maartje. Ze is toegankelijk, duidelijk in wat ze voor onze dochter kan betekenen en komt afspraken na.
Het contact tussen onze dochter en Maartje is altijd even prettig. Onze dochter gaat, voor zover kinderen schoolzaken leuk vinden, met plezier naar de bijlessen.

Bianca, Zevenbergen

WhatsApp openen
1
Stel hier je vraag
Hallo, hoe kan ik je helpen?

Je kunt me hier een appje sturen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Groetjes,
Maartje