Over Maartje

Hallo, ik ben Maartje.

Ik ben getrouwd met Hans en samen hebben wij 2 dochters, Lieke en Aniek. Ons gezin wordt vergezeld door onze blonde labrador, Dex.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten op de sportschool of buiten hardlopen.

In 2006 had ik mijn eerste baan als groepsleerkracht. Dit was op een kleine dorpsschool. Ik werd daar juf van groep 6, 7 en 8. Nadat ik daar enkele jaren met veel plezier heb gewerkt, ben ik op zoek gegaan naar een school die wat dichter in de buurt was.
Sinds die tijd werk ik op een school in Klundert. Daar heb ik ervaring mogen opdoen met verschillende groepen.

Ik geniet enorm van het werken met kinderen. Het werk is afwisselend en het contact met de kinderen voelt snel vertrouwd. Bovendien ervaar ik het als heel dankbaar werk.

Ik ben erg betrokken bij kinderen en wil er dan ook graag voor ze zijn, zowel op sociaal/emotioneel als op didactisch vlak. Door deze eigenschap is mijn praktijk ontstaan, ook al had ik nooit de intentie om een eigen praktijk te beginnen.

In 2011 ben ik me meer gaan verdiepen in de leerproblematiek van kinderen. Hiervoor heb ik de Master SEN (special educational needs) opleiding aan de Fontys gevolgd. Het idee hierachter was dat ik de kinderen in mijn klas beter kon gaan begeleiden. De kennis en ervaring die ik hierbij heb opgedaan kon ik goed in de klas toepassen.

In 2012 heb ik mijn Master Sen afgerond en kwam ik in een gesprek met een ouders die mij vroegen of ik hun zoon met dyslexie wilde helpen. Kort hierop kwamen ook een vriendje en een vriendinnetje van de betreffende jongen bij mij. Toen heb ik besloten hier maar ‘werk’ van te maken. Ik werkte op dat moment vooral op locatie, dus vanuit scholen of vanuit de huizen van mijn leerlingen.

In 2013 ben ik, met mijn gezin, verhuisd naar een woning waar mijn praktijk aan huis kon worden gerealiseerd. Vanaf dat moment is mijn praktijk echt in een stroomversnelling geraakt.

Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken en hoop dat ik dat nog vele jaren mag doen!

WhatsApp openen
1
Stel hier je vraag
Hallo, hoe kan ik je helpen?

Je kunt me hier een appje sturen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Groetjes,
Maartje